Trendy jassen voor jou én je kind

Trendy jassen voor jou én je kind

1 februari 2019 0 Door Marit

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind er altijd warm bij loopt en dat hij of zij er ook nog eens leuk uitziet. Echter is het natuurlijk ook belangrijk dat je er zelf warm bij loopt, je wilt namelijk je kind het goede voorbeeld geven. In deze blog bespreek ik een aantal soort jassen waarmee je niet bang hoeft te zijn dat je het koud zal hebben. Bovendien zijn deze jassen ook nog eens trendy.

Parka

De parka is een bekende en populaire jas die er zowel voor volwassenen als voor kinderen is. Het is een lange jas die gevoerd is en vaak een capuchon heeft. Parka’s zijn er meestal in de kleuren zwart, groen, donkerblauw en bruin. Parka’s staan superschattig bij kinderen en zijn voor volwassenen zijn de parka’s met een getailleerde vorm ook erg mooi.

Napapijri

Napapijri is momenteel een super trendy merk, vooral de jassen zijn enorm populair. Daarbij komt dat deze jassen je ook nog eens goed warm houden. Het leuke is dat deze jassen er dus ook zijn voor de kinderen. Ik heb ze al gezien in kindermaten in het roze en het blauw. Bij winkelstraat.nl zijn deze jassen nu zelfs in de sale, als je nog een leuke jas voor je kind zocht, kan je dus op die site terecht.

Zwart leren jasje

De zwarte leren jassen zijn natuurlijk een standaard item in de kast van elke vrouw of man. De jassen zijn super makkelijk te combineren en geven een stoere look. Daarbij komt dat deze trend eigenlijk nooit verdwijnt, dus een aankoop van een leren jasje is een aankoop voor het leven. Ook staan leren jasjes super schattig bij kinderen, het geeft net als bij volwassenen een stoere vibe aan de outfit. Daarnaast zijn dit soort jasjes meestal erg makkelijk schoon te maken. Zodoende hoef je je met dit jasje ook niet zorgen te maken als je kind graag in de modder speelt dat je de kleding nooit meer schoon zou kunnen krijgen.

Wollen jassen

Wol werkt als een soort warmte isolator. Dit komt doordat het een gekroesde structuur heeft waardoor er lucht in de stof kan blijven en zodoende opwarmt door de lichaamswarmte. Om die reden is wol is een hele fijne stof voor een warme winterjas. Daarnaast staan wollen jassen meestal erg chique. Je hebt ze vaak in het beige of in het zwart of grijs. Recent komen wollen jassen echter ook steeds vaker voor met printjes, zoals pied-de-poule.