Paarden en je kinderen

Paarden en je kinderen

22 augustus 2019 0 Door Marit

Paardenvakanties

Vakanties zijn natuurlijk een fantastische manier om je kinderen dezelfde passies en hobby’s mee te geven die je zelf hebt ontwikkeld. Vele ouders nemen bijvoorbeeld hun kinderen mee naar de bergen om te gaan wandelen. Of ze gaan met de kinderen op wintersport. Zelf namen mijn ouders me al op jonge leeftijd mee op paardenvakanties. Vooral mijn moeder had al haar hele leven een liefde voor paarden en was dan ook vaak aan het rijden. Mijn vader was minder geïnteresseerd in paarden maar dit veranderde toen we voor het eerst op vakantie gingen naar Spanje om te paardrijden. Paardrijden op een manage is niks voor hem. In dit artikel bespreken we de leukste manieren van op paard vakantie gaan.

Een van de mooiste locaties ter wereld voor paardrijden zijn de heuvels van Andalusië in het zuiden van Spanje. Er zijn hier ook huize paardenranches die speciaal gebruikt worden voor vakanties. Dit was dan ook de eerste keer vakantie die ik en mijn ouders hadden. We gingen met de auto en het was dus een hele reis. Het kostte ons twee dagen rijden voordat we het zuiden van Spanje bereikt hadden. Gelukkig had ik het wel naar mijn zin. Ik heb autorijden altijd fijn gevonden omdat het kalmerend werkt. We hadden ook kleine schermen bij ons zodat ik en mijn zusje films konden kijken op de achterbank. Ik had ook leuk speelgoed. Aangezien ik al dezelfde liefde voor paarden aan het ontwikkelen was die mijn ouders ook hadden wilde ik het liefst met paarden speelgoed spelen.

Paarden Speelgoed

Naar mijn mening is het beste paardenspeelgoed gemaakt door Sleich. Dit speelgoed is van hoge kwaliteit en daarom niet alleen geschikt voor kinderen om mee te spelen. Het wordt ook vaak door verzamelaars gekocht. Ik heb dan zelf ook nu ik volwassen ben ook nog altijd een collectie. Ik hoop dat mijn eigen kinderen ermee zullen spelen wanneer ze opgegroeid zijn. Schleich paarden zijn op maat gemaakt en is uiterst realistisch. Het is niet alleen leuk paardenspeelgoed om mee te spelen maar ook een goede manier om meer over de verschillende soorten paarden te leren. Ik zal zelf dan ook proberen mijn kinderen doormiddel van dit speelgoed over paarden te leren.

Paardrijden is en zal altijd een grote liefde van mij blijven. Het is natuurlijk fantastisch dat deze passies al twee generaties binnen onze familie wordt doorgegeven en ik hoop dat dat het geval zal blijven.