Beeztees: voor de verzorging van uw hond

Beeztees: voor de verzorging van uw hond

22 april 2019 0 Door Marit

Uw hondje mag graag spelen en doet dat natuurlijk het liefst met u. Maar soms schikt dat niet en zal hij zichzelf moeten vermaken. Dan kunt u bij Beeztees de perfecte hondenspeeltjes vinden. Goed voor urenlang speelplezier. Bijvoorbeeld omdat u een speciale bal kunt vullen met hondensnoepjes die u hondje er zelf moet zien uit te krijgen. En geloof mij, uw hondje zal flink zijn best moeten doen. Dat is goed voor zijn tanden en hij is lekker even bezig. Maar ook voor andere zaken voor uw hondje kunt u het best eens bij Beeztees kijken. Want dit merk is echt van alle markten thuis.
Beeztees

Uw hondje is ook een beetje uw kindje, toch?

Een hondje is vaak zoveel meer dan alleen maar een dier. Het is het dier dat u gezelschap houdt, ook wanneer u uw dag even niet heeft. Een hondje wordt niet voor niets de trouwe vriend van de mens genoemd. En dat is wel wat waard. Daarom zal u uw hondje het allerbeste gunnen. Denk dan aan de fijnste hondenmand op de beste plek in uw huis. De heerlijkste kauwbotten en de beste tussendoortjes. Dat klinkt misschien alsof u uw hondje erg verwent, maar dat heeft hij natuurlijk ook wel verdiend. Gewoon omdat hij er altijd voor u is.

Wat als uw hondje zich niet fijn voelt?

Dan doet u er natuurlijk alles aan om zijn ongemak te verzachten. U zorgt voor een fijn kleedje voor in de auto en een etensbakje dat wat hoger geplaatst kan worden. Zo is uw hondje ook op deze plekken meer comfortabel. En wat dacht u van speciale hondenluiers? Deze trekt u gemakkelijk aan bij uw hondje in geval van incontinentie of loopsheid. Zo voelt u zich beter, maar uw hondje zeker ook.

Neemt u uw hondje mee op vakantie?

Dat is altijd een feest. Neem dan ook de bekende spulletjes voor hem mee. Zijn eigen dekentje en zijn eigen voerbakjes met zijn vertrouwde voer. Zo hoeft u zich over uw hondje geen zorgen te maken. Hij is blij als u dat ook bent. Op veel campings mag uw hondje niet los lopen, dat zou ook een dolle boel worden. Bij Beeztees hebben ze daarom speciale spullen voor op de camping. Denk dan aan een vastlegset met lijn. Uw hondje kan dan wel lekker buiten lopen, maar hij blijft keurig bij de eigen campingplaats. Thuis even oefenen met deze lijn is wel verstandig.